Emma en de warmste boomhut

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Dit is de actie van Stad Kortrijk en De Warmste Boomhut (Artilignum) ten voordele van Make A Wish
Reuzenkind Emma wenst een lange warme sjaal. Deze “groeit” via de verkoop van lotjes (€5/stuk), te koop gesteld bij alle detail- en horecazaken van Kortrijk Centrum, dit vanaf 20 november.
Vanaf 15 t.e.m 22 december plaatsen we een gezellig breihuisje in het centrum om samen de laatste steekjes te leggen aan Emma’s sjaal.
Met het aankopen van de lotjes steun je niet alleen Emma’s sjaal, maar maak je bovendien kans om "DE WARMSTE BOOMHUT" te winnen. Deze wordt geschonken door Artilignum, heeft een waarde van
€ 10.000 en kan bezichtigd worden op het Joseph Vandaleplein vanaf 20 november. Het gekozen goede doel is MAKE A WISH.
Heel wat informatie op :
https://www.kortrijk.be/winterinkortrijk/emma-en-de-warmste-boomhut

Waarom dit goed doel?

Kinderen gelukkig maken tijdens een uiterst moeilijke periode

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel

Video's