Ella-Marie 4 life

Ten voordele van De stilte omarmd

Sponsorloop op donderdag 19 december van 15.45u tot 18.30u op de school (voor ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, buren,.....)
3 parcours in en rond de school.

'3 Scholenrun' (15 km) door Meester Tommy, juf. Veerle om 17.00u.

Waarom dit goed doel?

De leerlingen uit het 6de leerjaar (broer Mauro) is zijn zusje verloren bij de geboorte. De klasgroep wou een actie organiseren om geld in te verzamelen voor mama's/gezinnen die het verlies van een kindje moeten verwerken.
De oproep is dan ook gekomen naar de hele school. Alle kinderen zullen lopen voor Ella-Marie.
We voorzien een sponsorloop door ouders, kinderen, vrienden, buren,.... Er worden 3 parcours voorzien en één groot parcours nl. 3 scholenrun (15 km).
De actie start op donderdag 19 december van 15.30u tot 18.30u.

De stilte omarmd

De stilte omarmd biedt een houvast voor iedereen die geconfronteerd wordt met het overlijden van een baby rond de geboorte. We zijn er zowel voor sterrenouders als voor sterrengrootouders, familie, vrienden, collega's ... We informeren en inspireren, want vaak steken heel wat vragen de kop op. Dit doen we enerzijds via onze website en social media, anderzijds door onze activiteiten. Daarnaast begeleiden we sterren(groot)ouders en eventuele broertjes of zusjes doorheen hun verlies en verdriet. We doen dit door individuele begeleiding door een rouw- én ervaringsdeskundige aan huis of op de sofa bij De stilte omarmd.

Bekijk dit goed doel