Ella 10e verjaardagsfeestje

Ten voordele van Antenne 3000 vzw

We vieren Ella's verjaardag op zaterdag 7/12 thuis, binnen en in de tuin met klassieke spelletjes. Zoals vorig jaar heeft Ella een goed doel gekozen om te steunen. Dat maakt het makkelijk voor haar klasgenootjes, omdat er niet moet nagedacht worden over kadootjes en iedereen kan geven wat hij wil en kan. Daarmee wordt de focus voor de verjaardag weer op het feest gelegd en samen spelen en minder op kadootjes.

Waarom dit goed doel?

Mijn dochter Ella, heeft dit doel gekozen omdat het steun geeft aan kinderen en hun familie. (na 2 dagen shortlisten uit de lijst van 123 doelen die op zoekterm "kinderen" en "in de buurt van Leuven" uit julie DB kwamen). Een vriendinnetje uit haar klas krijgt hulp bij Antenne 3000.

Antenne 3000 vzw

Antenne 3000 vzw is een Centrum Ambulante Revalidatie in Leuven waar we multidisciplinaire begeleiding aanbieden aan kinderen/jongeren met ADHD en/of een Autismespectrumstoornis. Er is zowel ondersteuning voor de kinderen/jongeren als voor hun ouders, broers, zussen, grootouders en de school. Er wordt individueel en in groep gewerkt. Af en toe kriebelt het om het net iets anders te doen en via ervaringsleren (uitstappen voor kinderen/jongeren, broers/zussen-kampen,…) een transfer te maken tussen therapie en het dagelijks leven. Deze activiteiten zorgen voor nog meer groei! We laten onze groepen graag doorgaan in een autisme- en ADHD-vriendelijke omgeving. Voor dit alles hebben we extra middelen nodig en dus jullie hulp!

Bekijk dit goed doel