Elise’s pearls of hope

Ten voordele van STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

De 7 jarige Elise maakt prachtig ingekaderde schilderijtjes van strijkparels. Een prachtige accessoire voor in huis of om een kinderkamer op te fleuren!

Ze zijn beschikbaar in 3 formaten:

De 32 x 23cm (grootste) aan 22,50 euro
De 20.5cm X 15.5cm (middelste maat) aan 15 euro
De 12 X 17cm (kleinste maat) aan 10 euro.

Bezichtiging van de schilderijen kan op afspraak door een berichtje te sturen naar 0471.38.37.94.

Waarom dit goed doel?

Mijn dochter van 7 die heeft gekozen om voor dit doel iets te doen omdat zij haar opa aan deze vreselijke ziekte steeds verder ziet achteruit gaan.. Ze maakt prachtige schilderijen van strijkparels voor dit goede doel!

STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

SAMEN MET UW STEUN EN
ONS ENGAGEMENT STOPPEN WIJ ALZHEIMER!

Stichting Alzheimer Onderzoek (afgekort SAO) is een Belgische non-profit organisatie van openbaar nut. SAO werd opgericht in 1995 en financierde inmiddels reeds 160 innovatieve onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

Om alle Alzheimerpatiënten van vandaag en zeker van morgen hoop te geven moeten we nu fors investeren in wetenschappelijk onderzoek. Vandaar onze oproep : Vecht mee met ons tegen Alzheimer, want alleen onderzoek geeft hoop.
Stichting Alzheimer Onderzoek is de enige stichting die financiële ondersteuning biedt aan het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer in België.
Alle donaties gaan integraal naar het Alzheimeronderzoek in België.

Bekijk dit goed doel