Elisa en Marie: Cinema voor kids + Pop-up bar

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op zondag 1/12/2019 wordt in het "Oud Schooltje" van Leisele een gezellige filmnamiddag georganiseerd voor Kids. De wachtende ouders kunnen ondertussen genieten van de warmte in de pop-up bar.
Om de "Cinema" beleving compleet te maken, worden ook popcorn, snoepjes en koekjes verkocht.

Waarom dit goed doel?

Elisa en Marie, 2 beste vriendinnen, besloten vorig jaar een actie te organiseren voor de warmste week 2018. De keuze voor Kom op tegen Kanker is logisch: hoewel hun jeugdige leeftijd, zijn ze naar hun zin al te vaak geconfronteerd met gevallen van Kanker in hun directe omgeving. En om dit jaar nog zwaarder uit te pakken "tegen Kanker" riepen ze de hulp in van familie om nog meer te kunnen inzamelen!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's