Eindejaars actie LETT ten voordele van VillaVip Bredene

Ten voordele van VillaVip Bredene

- Bij élke online aankoop op www.lett-interior.be gaat 2 euro integraal naar VillaVip Bredene.

- Voor elke cadeaubon vanaf €10 die aangekocht wordt in de showroom in Bredene gaat 2 euro integraal naar VillaVip Bredene.

Deze actie loop vanaf zondag 1 december tot maandag 23 december. Het behaalde bedrag wordt bekendgemaakt op dinsdag 24 december, op de laatste dag van De Warmste Week.

De opbrengst gaat naar de aankoop van nieuwe aangepaste fietsen voor de bewoners van VillaVip Bredene.

Waarom dit goed doel?

Als lokale ondernemers zijn mijn vriendin en ik op zoek gegaan naar een goed doel die matcht met onze visie en waar we 100% achter kunnen staan. Graag hadden we een goed doel gevonden die mensen samenbrengt in een heel huiselijke sfeer. Het goede doel moest bij voorkeur in Bredene te vinden zijn, waar ook onze winkel gelegen is. Na het nodige opzoekwerk te doen kwamen we al snel uit bij Villa Vip Bredene, waar mensen met een beperking samenwonen. We beslisten een afspraak te maken met het zorgkoppel die de dagelijkse werking voor zich neemt. Dit aangename koppel had een warm ontvangst in petto. Zo kregen we een rondleiding en mochten we bovendien de bewoners persoonlijk ontmoeten. Ondanks hun fysieke of mentale beperkingen was elke bewoner elk op zijn manier een niet te missen schakel in het huishouden. Deze hechte groep straalde dan ook heel veel energie uit. De kleinschaligheid en persoonlijke aanpak heeft ons over de streep getrokken om de bewoners een duwtje in de rug te geven.

VillaVip Bredene

VillaVip Bredene is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning. We kiezen steevast voor kleinschaligheid in onze projecten. Hierdoor verloopt de communicatie en ondersteuning er een stuk eenvoudiger. Hier wordt dagelijks vers gekookt in de open keuken of samen gezellig een film gekeken in de grote woonkamer. Elke bewoner heeft een ruime kamer met een zithoek om zich even terug te trekken en de woning heeft een tuin met plaats voor een moestuin of enkele dieren.

Bekijk dit goed doel