EhB-Samen tegen Armoede

Ten voordele van Netwerk tegen Armoede

Personeelsleden van de centrale diensten en van het conservatorium van de Erasmushogeschool Brussel zullen verschillende acties organiseren om het Netwerk tegen Armoede, actief in Brussel en Vlaanderen, te steunen. Zo staat het muzikale optreden van 4 collega’s (Brecht and his EhBabes) gepland die een aantal van de campussen zullen bezoeken met een tof optreden vol covers en close harmony. Daarnaast worden er nog plantjes, muffins ed.. verkocht onder collega’s en studenten.

Waarom dit goed doel?

De organisatie heeft onlangs tijdens een presentatie aan het personeel op onze hogeschool de harten van een aantal collega's beroerd, waardoor zij hen dit jaar met een aantal initiatieven willen steunen.

Netwerk tegen Armoede

Het Netwerk tegen Armoede verenigt 59 verenigingen waar armen het woord nemen. Die proberen vanuit de kennis en ervaring van mensen in armoede zelf de strijd aan te binden met sociale uitsluiting. Dat doen we onder andere door vormings- en coachingstrajecten in het onderwijs, beleidswerk rond verschillende thema's (onderwijs, wonen, werk, inkomen, schulden, rechtsbijstand, ...) en ondersteuning van mensen.

www.netwerktegenarmoede.be

Bekijk dit goed doel

Video's