Eetfestijn for Life

Ten voordele van VLAAMSE PARKINSON LIGA

Wij organiseren een eetfestijn (spaghetti bolognese of vol-au-vent met frietjes en dessert) op zaterdag avond 7 december (van 17u tot 21u30) en op zondag middag 8 december (van 11u30 tot 14u30) in Feestzaal ’t Wiel te Steenokkerzeel. Hiermee willen wij geld inzamelen ten voordele van het welzijn van patiënten met Parkinson of Multiple Sclerose.
Door deel te nemen aan onze benefietactie, kan jij ook jouw steentje bijdragen. Inschrijven kan via ons e-mail adres EetfestijnForLife2019@proximus.be.
De helft van de opbrengst van ons initiatief gaat naar de Vlaamse Parkinson Liga, de andere helft naar het Nationaal MS Centrum te Steenokkerzeel.

Waarom dit goed doel?

Met onze benefietactie willen wij een duidelijk signaal geven dat wij de Parkinson- en MS- patiënten een warm hart toedragen en een steentje willen bijdragen tot het verhogen van hun welzijn. En deze steun is hard nodig, want Parkinson en MS zijn beide ziektes van alle leeftijden. Ook jonge mensen kunnen hierdoor worden getroffen. Bovendien krijgen deze patiënten het verdikt van ongeneeslijk ziek. Zij weten dat het alleen maar slechter wordt, want de huidige medicatie kan de symptomen enkel tijdelijk onderdrukken, maar niet genezen.
Als organisatoren worden wij in onze directe omgeving met Parkinson en MS geconfronteerd en weten dus welke nefaste impact deze ziektes hebben.

VLAAMSE PARKINSON LIGA

De Vlaamse Parkinsonliga vzw is een patiëntenvereniging, met als doel ondersteuning te bieden aan mensen met de ziekte van Parkinson. Wij informeren en sensibiliseren. Het optimaliseren van de zorgverlening voor onze patiënten is 1 van onze prioriteiten. Daarom is het doel van deze actie het steunen van het wetenschappelijk onderzoek omtrent de ziekte van Parkinson, in de hoop snel tot een efficiënte behandeling van de ziekte te kunnen komen.

Bekijk dit goed doel