Eetfestijn

Ten voordele van CRIG-fonds

Zaterdag 5 oktober kan eenieder komen eten met keuze uit 3 menu's: varkenswangetjes, vispannetje of balletjes in tomatensaus voor de prijs van 16 EUR.

Waarom dit goed doel?

Ik zelf als kankerpatiënt vind het belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan naar nieuwe medicijnen. Voor mijn type van kanker is er nog geen behandeling gekend. Hopelijk kan het CRIG toch zorgen dat er een medicijn gevonden wordt om mij te helpen

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel

Video's