Eetfestijn

Ten voordele van Vzw Samen Ouder

Geachte bewoner, bezoeker en familie,

Op dinsdag 26 november 2019 organiseren we een vol-au-vent en stoofvleesmiddag in de cafetaria. De opbrengst gaat integraal naar het liftbusje.

Wie graag ons goede doel steunt door een heerlijke vol-au-vent of stoofvlees met frietjes te komen eten kan zich hieronder inschrijven.
We starten om 12 uur.

Eén portie vol-au-vent of stoofvlees met frietjes kost € 12 per persoon, ter plaatse te betalen.
Dranken worden aangeboden tegen democratische prijzen.

Nadien hebt u de mogelijkheid een dessert met koffie of thee te bestellen.

Wij hopen jullie allen te verwelkomen die dag.

Waarom dit goed doel?

Omdat wij werken in een WZC dat onder de koepel Samen Ouder valt. Wij zouden dus graag meer met onze bewoners op uitstap gaan.

Vzw Samen Ouder

Vzw Samen Ouder biedt in het Waasland een warme thuis aan 600 ouderen. Naast het zorgaanbod is er in de 5 wzc's een uitgebreid activiteitenaanbod. Net zoals onze bewoners vinden wij dat de verhuis naar een wzc geen obstakel mag vormen om verder deel te nemen aan het maatschappelijk leven : een familiebezoek, winkelen, cultuur opsnuiven, supporteren voor een wedstrijd, ... . Door zorgbehoefte is vervoer met een gewone wagen of openbaar vervoer vaak niet mogelijk Daarom zamelen wij geld in om een liftbus aan te kopen. Wij willen al onze bewoners maximaal de kans geven om hun sociale contacten te onderhouden en te blijven genieten van het leven. Elke uitstap tovert een glimlach op hun gelaat. Door uw gift help ook jij mee hun dag mooier te maken!

Bekijk dit goed doel