Eenvoudige dingen

Ten voordele van Stichting Pelicano

Een kleine instagram expo waarin ik verschillende voorwerpen fotografeer & in beeld breng. Bij de laatste post die ik ipv een give away eerder een take away waarin ik het beeldje van post 11 ga veilen en dit geld gaat rechtstreeks naar Pelicano.

Waarom dit goed doel?

Omdat armoede een blijvend ding is in de maatschappij, het is iets dat niet meer weg gaat & sommige mensen vergeten soms dat dit nog bestaat. Ik wil aan de mensen die armoede vergeten een wake up call doen even een reminder sturen dat dit er weldegelijk nog is.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creƫren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiƫle ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel