Eendje voor Sander

Ten voordele van Saying Goodbye

Eendjes in keramiek door workshops te organiseren, eendjes te verkopen, eendjes-pralines, eendjes-snoep, je kan het niet bedenken of wij verkopen het!
Een eerste benefietconcert met ILLUMININE en BRIHANG op de affiche (28 september), een algemene kennisquiz (9 november) en een tweede benefietconcert met DE BROERS SERCU (18 januari 2020).
Muziek verbindt, verzacht, heelt, troost...
Alle opbrengst gaat dit jaar naar vzw Te Gek!? en vzw Saying Goodbye

Waarom dit goed doel?

Nadat wij veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen van onze zoon, overleden na zelfdoding, stonden de mensen van Saying Goodbye klaar om te helpen en bij te staan!

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel