Een Zak Centje(s) voor het goede doel

Ten voordele van MUG-Helikopter IMDH vzw

Wij verkopen met het Start&GO team van de POM west-Vlaanderen chocolade munten voor het goede doel.
Start&GO is de provinciale werking die startend en groeiend ondernemerschap met allerlei acties actief ondersteunt.
Ons dynamisch team verkoopt onder de noemer Startkapitaal of een zakcentje(s) voor het goede doel op tal van onze eigen activiteiten gevulde zakjes chocolade munten t.v.v. de MUG-Heli.

Waarom dit goed doel?

De MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar in aanraking met levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen. De MUG-Heli redt elk jaar 40 mensenlevens, vaak in afgelegen gebieden in onze mooie West-Vlaamse provincie. Het rurale karakter van onze mooie regio , maakt het noodzakelijk om blijvend op de MUG-Heli te kunnen rekenen. Deze helden van de lucht verdienen onze steun!

MUG-Helikopter IMDH vzw

De vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen.

Financiering deels via sponsoring
De kostprijs kan en mag zeker niet verhaald worden op de vervoerde patiënten aan wie hetzelfde tarief van het ambulancevervoer via de weg wordt aangerekend. De financiering gebeurt door een bijdrage van de provincie West-Vlaanderen, gemeentes uit West-Vlaanderen en een 10-tal Oostvlaamse gemeenten . Verder dient beroep gedaan te worden over zowel grote als kleine sponsoren om het jaarlijks budget sluitend te krijgen.

Bekijk dit goed doel