Een warmste week op school

Ten voordele van CAW Centraal-West-Vlaanderen

De laatste week voor de kerstvakantie organiseren wij activiteiten in de speeltijden waar de kinderen die vooraf een vaste bijdrage betalen aan kunnen deelnemen. We voorzien een loopwedstrijd door de gebouwen van de school, maken soep, trakteren op chocomelk, voorzien pannenkoeken, organiseren een winterfotoshoot, ...

Waarom dit goed doel?

Omdat iedereen het wel eens moeilijk heeft en er dus heel veel mensen al in contact kwamen met het CAW, waardoor de motivatie om hen een duwtje in de rug te geven groot is bij iedereen.

CAW Centraal-West-Vlaanderen

Iedereen heeft het wel eens moeilijk…
Iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. Daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp. Daarvoor is het CAW er!
Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Een moeilijke relatie. Persoonlijke moeilijkheden. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of je ruimere sociale omgeving… We bieden ook hulp aan slachtoffers en daders van geweld, misbruik en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven.

We geven steun aan diegenen die het moeilijk hebben zodat ze zelf terug verder kunnen. We bieden rust aan diegenen die dat kwijt zijn. We versterken de mogelijkheden van mensen en staan hen bij in het benutten van hun basisrechten. We bestrijden elke vorm van uitsluiting en komen op voor een menswaardig leven voor iedereen. We gaan voor gelijke kansen en een harmonieuze samenleving.

Bekijk dit goed doel