Een Warme, Gezellige Namiddag

Ten voordele van Care for Joy

Wij organiseren een Warme, Gezellige Namiddag ten voordele van het Care for Joy project voor de Nomadenkinderen in de Himalaya. Er wordt warme wijn, voorkorven en live muziek voorzien.

Waarom dit goed doel?

Care For Joy is een vzw door anubhuti opgericht.
Het idee achter Care For Joy kwam nadat Helga Peeters vond dat het tijd was om iets terug te doen aan de landen die we bereizen en waar we telkens zo hartelijk onthaald worden. De anubhuti reizigers ontdekken de mooie cultuur en genieten van de gastvrijheid van elk land die er bezocht wordt. vzw Care For Joy zorgt ervoor dat de kinderen in het Oosten kennis over de wereld krijgen en creatieve activiteiten kunnen beoefenen. vzw Care For Joy werd dit jaar opnieuw erkend door De Warmste Week. Zo organiseren wij een evenement waar geld wordt ingezameld om de projecten van vzw Care For Joy te kunnen blijven ondersteunen. Meer info www.careforjoy.org

Care for Joy

In het Oosten geeft CFJ kleur aan de ontwikkeling van de nomadenkinderen door onderwijs. Dit doen we door een brug te bouwen tussen de school en het biotoop van de nomaden die er leven op zeer hoge hoogte in de Himalaya, met als doelstelling niet te vervreemden van hun eigen zeer waardevolle cultuur wanneer ze op de kostschool zijn en zo plattelandsvlucht te voorkomen. In het Westen organiseert CFJ inleef-weken in de scholen met als doelstelling de kinderen in het Westen kennis te laten maken met de levenswijze van nomadenkinderen in de Himalaya.

Bekijk dit goed doel