Een warme dag voor groot en klein

Ten voordele van Bemok

Wij verkopen voor 's morgens ontbijtpakketten. Daarna gaat de dag verder met een apero, hamburgers en braadworsten. In de namiddag komt er entertainment voor de kids. 's avonds kan er opnieuw genoten worden van een hapje en een drankje in ons gezellig kerstdorp op het marktplein van Marke. Onze actie valt ook onder 'De 168 uren van Marke'

Waarom dit goed doel?

Bemok is een school die binnen onze scholengroep zit en die extra aandacht verdient.

Bemok

Begeleidingscentrum Bemok bestaat uit een multifunctioneel centrum (MFC) en een thuisbegeleidingsdienst die erkend zijn door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). In het MFC begeleiden we kinderen vanaf 2,5 jaar tot 13 jaar met ernstige gedrags- en/of emotionele stoornissen en/of autismespectrumstoornissen met normale begaafdheid en hun ouder(s)/netwerk. Thuisbegeleidingsdienst BAS begeleidt kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar met gedrags-en /of emotionele stoornissen in de context.
In de begeleiding vertrekken we steeds vanuit de hulpvraag van het kind en de context. Samen gaan we op zoek naar de aanwezige krachten en bieden we zorg op maat.

Bekijk dit goed doel