een Warm Welkom

Ten voordele van Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Op 7 december is iedereen om 19:30 uur welkom in Het Gevolg in Turnhout voor een avond vol mooie muziek (blues, singer-songwriter, folk) gespeeld door 2x vader en zoon, afgewisseld door verhalen van nieuwkomers.

Waarom dit goed doel?

Als lesgever bij Centrum voor Basiseducatie Turnhout kom ik vaak in contact met aangrijpende verhalen van vluchtelingen. Met enkele collega's organiseer ik voor onze cursisten nu twee jaar een taalweek in de zomer waar mensen zich kunnen ontspannen (in het Nederlands). Ook op 7 december zijn cursisten (aan een lage prijs) welkom voor een ontspannende avond. Mijn muzikale schoonfamilie, waaronder ook een collega bij CBE, zorgt voor singer-songwriter, folk en blues muziek. Daarnaast komen enkele verhalen van cursisten aan bod. De opbrengsten van de inkomtickets gaat naar vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Vluchtelingenwerk Vlaanderen zet zich in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. We doen dit niet alleen maar met een dertigtal lidorganisaties en heel wat enthousiaste vrijwilligers. Samen verhogen we de druk op het beleid en sensibiliseren we het ruime publiek. We werken aan kwalitatieve opvang en zijn actief rond integratie. We ondersteunen iedereen die asielzoekers en vluchtelingen bijstaat.

Bekijk dit goed doel