EEN WARM PLAT DAK VOOR DE WARMSTE WEEK

Ten voordele van De Kleine Hartjes

Bij akkoord op uw offerte voor het isoleren en verdichten van uw plat dak, doneren wij 50€ of 100€ aan het goed doel: 'De kleine hartjes' uit Roeselare.

EPDM Solutions platte daken wil op deze manier een lokaal goed doel steunen.

Bestel dus u plat dak bij ons & steun het goede doel!

Contact: - 0472/092098
- sales@epdm-solutions.be
- Oudstrijderslaan 35 8800 Roeselare
- https://dakwerkenepdmsolutions.be/

Waarom dit goed doel?

De maatschappelijke zetel van ons dakwerkbedrijf is gelegen in Rumbeke (Roeselare). Graag steunen we een lokaal project.

De Kleine Hartjes

Als mama van een hartekindje wou ik iets terugdoen voor de fantastische artsen en chirurgen van UZ Leuven, team kindercardio. Zonder wetenschappelijk onderzoek en zonder operaties had mijn dochter maar een levensverwachting van zes maanden, nu is ze een bloeiende meid van bijna 6 jaar die ondertussen in het eerste leerjaar zit én in de Volleybalclub is ingeschreven!
Ik ging in de leer bij het Runefonds voor kindercardiologisch onderzoek, gevestigd in Dendermonde. Na enige tijd besloten we hier in West-Vlaanderen onze eigen koers te varen als feitelijke vereniging. In 2017 zijn we overgestapt van feitelijke vereniging naar VZW. Wij willen wetenschappelijk onderzoek binnen UZ Leuven mee mogelijk maken via verschillende acties, maar willen ouders en hartekindjes ook samenbrengen, informeren en ondersteunen via jaarlijkse ontmoetingsmomenten. Door De Warmste Week konden we al meer dan 25000€ schenken aan UZ Leuven en zijn de eerste wetenschappelijke publicaties door onze steun een feit!

Bekijk dit goed doel