een warm onthaal

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Nu de winter stilaan in zicht is en de koude alomtegenwoordig, moeten we zelf voor de warmte in ons hart zorgen. VFU neemt daarom voor de eerste keer deel aan de "Warmste Week". We zamelen centjes in voor Stichting tegen Kanker en dat doen we met een leuke actie.

We verkopen leuke postkaarten om je collega, uitzendkracht, of werkzoekende een warm gevoel te geven voor of na een werkdag. Een compliment geven, een duwtje in de rug, het geeft iedereen een warm gevoel. Ook voor je uitzendkracht kan het een groot verschil geven om met een positieve noot die eerste dag te beginnen.

Voor een luttele 10 euro kan u 10 fantastische postkaarten kopen bij VFU. Hoe steunt u dit goede doel?
• Door naar onze Welqome Awards show te komen op 12 december en de kaarten te kopen aan het onthaal
• Door snel uw bestelling te plaatsen online

De Stichting tegen Kanker en VFU dankt u!

Waarom dit goed doel?

Samen sterk tegen Kanker.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel