Een warm hart voor Homaar ♡

Ten voordele van Homaar - Groeiplek voor jongeren (vzw Villa Omaar)

Homaar is een laagdrempelig, therapeutisch huis met een gespecialiseerd dagaanbod voor jongeren tussen 15 en 23 jaar die het psychisch moeilijk hebben. Om hen te steunen zal ik snoepzakjes verkopen op school, bij familie, vrienden en buren en op het werk van mijn ouders.

Bestellen kan via een mailtje naar camillekinds@gmail.com

Bedankt alvast!!

Waarom dit goed doel?

Ik ben dit jaar zelf ook 3 weken in het huis van Homaar verbleven toen ik minder goed in m'n vel zat. De mensen daar zijn er zo ongelooflijk warm en ontvingen me met open armen. Het is een plek waar ik veel heb geleerd en ik me voor het eerst minder alleen voelde. Daarom wil ik hen op deze manier nog eens extra bedanken voor wie ze zijn en wat ze doen.

Homaar - Groeiplek voor jongeren (vzw Villa Omaar)

'Homaar - Groeiplek voor jongeren' is een laagdrempelig huis in Wetteren voor jongeren tussen 15 en 23 jaar die het (even) emotioneel moeilijker hebben, die niet goed in hun vel zitten. Het is een plek waar overdag, gedurende twee weken, aan de slag kan gegaan worden met de thema's die zij belangrijk vinden. Hartelijkheid en een warm onthaal van de gasten vinden we heel belangrijk! Er zijn muziekateliers, we werken met beeldend materiaal, beweging, gaan in gesprek,... in kleine groep of individueel. Er wordt ook gekookt, in de tuin gewerkt,... Zo maken we ruimte om op adem te komen, talenten te (her)ontdekken en erna terug positiever de draad op te pikken.

Nieuwsgierig? https://youtu.be/5Xi-iI2L3_4 of www.homaar.be
(Homaar is een initiatief van vzw Villa Omaar)

Bekijk dit goed doel

Video's