Een warm hart voor een ander

Ten voordele van Onze Kinderen

Vanaf 2 december begonnen ze met de verkoop van zelfgebakken cakejes, wafeltjes en snoepjes.
Dit gebeurt op school, telkens tijdens de speeltijd van 10u00 en tijdens de middagpauze van 12u00 tot 12u45. Het is de bedoeling om op donderdagavond 19 december ook te verkopen tijdens het oudercontact op school. Die avond wordt er ook gezorgd voor live muziek door enkele leerlingen van het eerste jaar.

Waarom dit goed doel?

Eind oktober waren er voor onze leerlingen van het eerste jaar bezinningsdagen. De verschillende klasgroepen gingen op vrijdagnamiddag 25 oktober op bezoek bij verschillende sociale organisaties in Roeselare.
De leerlingen waren onder de indruk van wat ze gezien en gehoord hadden. De problemen raakten hen diep. Nadien beslisten de leerlingen en enkele klassenleraars en opvoeders om voor 3 organisaties nl. t' Hope - De Trompet - De Tuba, een actie te organiseren voor de Warmste Week.

Onze Kinderen

Onze Kinderen vzw is een eigentijdse organisatie in de bijzondere jeugdzorg met een divers aanbod in de regio Roeselare, Rumbeke over Tielt en Ingelmunster tot in Menen.
Onze hulpverlening komt individueel en op maat tegemoet aan de noden van jongeren, gezinnen en hun omgeving die zich in een verontrustende leefsituatie bevinden en dit via een gedifferentieerd aanbod van thuis- of contextbegeleiding, dag begeleiding, verblijf, kamertraining, autonoom wonen, ondersteunende begeleiding of ervaringsgerichte projecten.
Reeds méér dan 70 jaar en met een enthousiast team van 130 medewerkers staan we in voor de ondersteuning van 186 kinderen, jongeren, hun gezin en hun context. "Er is altijd een toekomst" is hierbij onze drijfveer!

Bekijk dit goed doel