een vlammetje voor MS

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

Wij maken handgemaakte juwelen.
Voor onze bijdrage voor 'de warmste week' maken we een speciale 'Vlammetjes-broche' (500 stuks).
De broches zijn volledig handgemaakt, bestaan in 4 kleuren en kunnen ook als sieraad worden gedragen. Ze zijn van berkenhout en met de hand geëmailleerd. De broche kost 15€ en de volledige 15€ gaan naar MS.
We zullen ze te koop aanbieden bij onze vaste Boijoux-verkoopspunten nl. Ieper 'Optiek Porteman', Nieuwpoort 'Accompli'...
Op 'Lokaal boetiek' Deerlijk 17/11 . - Roeselare 24/11 . - en Ieper 1/12
Maar ook in onze 'warmste week verkoopspunten' in Kortrijk,'Slagerij Tack'....kapsalon Beau Elle ...In Roeselare-Rumbeke 'Lingerie Olijf'.... In Ieper 'Low C'.... In Poperinge CreArte en in Wevelgem 'Lingerie Corgan'
We maken zelf promotie via onze Boijoux-Facebook pagina en onze Instagram: boijoux.ieper

Waarom dit goed doel?

Op een middag hoorden wij een radiospot waarin Lize Feryn vertelde dat haar zus de diagnose van MS kreeg.
De hele namiddag bleef die spot bij ons hangen.
Die avond hebben we beslist dat we onze bijdrage voor 'de warmste week' zullen schenken aan de MS-Liga Vlaanderen.

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel

Video's