Een Vlammetje voor Familiezorg West-Vlaanderen vzw

Ten voordele van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

Familiezorg West-Vlaanderen is een vzw die aangepaste zorg biedt aan ALLE zorgbehoevenden. In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel ondernemen wij een actie. Wij zijn enthousiaste geneeskundestudenten (een 25-tal) die elkaar 6 jaar geleden leerden kennen aan KULAK Kortrijk. Als dokter-stagiairs komen wij in het ziekenhuis dagelijks in contact met patiënten die thuis extra hulp nodig hebben. Wij willen hen ook blijven steunen bij thuiskomst en proberen op deze manier ons steentje bij te dragen. Wij verkopen vanaf november balpennen met 3 kleurtjes. Dit is een voorwerp dat altijd van pas kan komen. Wij lieten de balpennen bedrukken met een mooi logo. Wij vragen 3 euro voor 1 balpen en 5 voor 2. Jullie kunnen ons vinden in tal van West-Vlaamse ziekenhuizen en in onze woonomgeving. Ook zijn wij te volgen op Facebook waar wij over onze acties schrijven.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn enthousiaste geneeskundestudenten die elkaar 6 jaar geleden leerden kennen aan KULAK Kortrijk. Als dokter-stagiairs komen wij in het ziekenhuis dagelijks in contact met patiënten die thuis extra hulp nodig hebben. Wij willen hen ook blijven steunen bij thuiskomst en proberen op deze manier ons steentje bij te dragen.

Familiezorg West-Vlaanderen vzw

Elke dag zetten de medewerkers van Familiezorg West-Vlaanderen vzw zich met hart en ziel in opdat mensen in hun vertrouwde thuisomgeving zouden kunnen blijven, ook als het moeilijk gaat.

Meer dan ooit willen wij initiatief blijven nemen om de meest kwetsbaren in onze samenleving deskundige zorg te bieden. We denken in het bijzonder aan kraamzorggezinnen (= gezinnen waar een baby op komst of geboren is), mensen in kansarmoede, mensen met psychische problemen, mensen met een beperking, mensen met dementie, mensen in palliatieve situaties...

Als vrije, autonome thuiszorgdienst blijft voor Familiezorg West-Vlaanderen vzw de financiële steun van privépersonen en instellingen van levensbelang, naast de subsidies van overheidswege.

Bekijk dit goed doel

Video's