Een potje warmte van de kleuters van GO BSBO Groenlaar voor vzw Siann

Ten voordele van SIANN

We verkopen 3 soorten potjes met kaarsjes en hopen zo Siann een hart onder de riem te kunnen steken. Dit omdat elk bezoek van de knuffelpaardjes een fantastische ervaring is voor onze buitengewone kleutertjes!

Waarom dit goed doel?

Dankzij de inzet van enkele vrijwilligers van Siann kunnen wij, een buitengewone kleuterschool, een paar keer per jaar genieten van een hartverwarmend bezoek van Siann en hun knuffelpaardjes. Dit is voor onze buitengewone kleutertjes steeds weer een fantastische ervaring! Wij willen dan ook graag onze dankbaarheid tonen.

SIANN

Siann vzw brengt met miniatuurpaardjes knuffelbezoeken aan personen die door omstandigheden (ziekte, ouderdom, handicap, opname in instelling,…) geen contact meer met dieren kunnen hebben. Onze paardjes bezoeken scholen van het bijzonder kleuter- en lager onderwijs, ontmoetingscentra voor kansarme kinderen, rustoorden, palliatieve centra en diverse andere zorginstellingen. Maar ook voor thuisbezoeken kan men bij ons terecht. Het is telkens weer prachtig om te zien wat het contact met paarden bij mensen teweeg kan brengen!

Bekijk dit goed doel