Een jaar met Verburght in het hart

Ten voordele van Verburght vzw

Minh Trang Tran is een Vietnamese student die dankzij het VLIR-UOS programma voor ontwikkelingssamenwerking 2 jaar aan Universiteit Gent verblijft. Naast een gedreven onderzoeker is hij ook een fantastische fotograaf van levende organismen met een oog voor detail. Of ik zijn foto's mocht gebruiken voor de warmste week ? natuurlijk ! Een prachtige jaarkalender met 12 geselecteerde foto's in mini (20x20 aan 10 euro) of A4 formaat (aan 15 euro) om je kantoor of huis op te fleuren of als hartverwarmend cadeau voor de feesten.

Waarom dit goed doel?

het is onnoembaar hoeveel inspanning er dagdagelijks geleverd wordt om de bewoners een zinvol menswaardig bestaan te geven. De zorg kreunt. Maar deze zorg is oh zo zwaar. De opbrengst moet ruimte geven voor een leuke eindejaarsverrassing.

Verburght vzw

De vzw A.VERBURGHT wil tegemoet komen aan de tijdelijke of blijvende ondersteuningsnoden en zorgvragen van volwassen personen met een aangeboren of verworven motorische of meervoudige handicap.
De ondersteuningsnoden van de bewoners (cliënten) situeren zich op het vlak van :
- wonen
- dagbesteding
- vrije tijd
- zelfredzaamheid
- communicatie
- sociale en relationele vaardigheden
- organisatie en realisatie van het eigen leven.
We organiseren zorg op maat van elke bewoner (cliënt). Hierbij vertrekken we vanuit zijn/haar individuele noden, talenten, mogelijkheden en vragen. Deze ondersteuning verstrekken we uiteraard binnen onze eigen organisatie, in samenwerking met het netwerk van de bewoner (cliënt) en reguliere voorzieningen. Bovendien streven we d.m.v. de uitwerking van diverse projecten naar de realisatie van een meer inclusieve samenleving, waar ook mensen met beperkingen volwaardig deel van kunnen uitmaken.

Bekijk dit goed doel