Een intiem privéconcert van Wannes Cappelle

Ten voordele van Klimaatzaak vzw

In het kader van de Warmste Week pakken de oprichters en ambassadeurs van Klimaatzaak vzw uit met exclusieve veilingen! Dit is jouw kans op een écht unieke teambuilding of een originele uitstap met vrienden. Bieden kan tot 20 december 12u. Na de veiling contacteren we de winnaars om verder af te spreken.

Met deze veiling bieden we een intiem privéconcert van Wannes Cappelle aan.

‘En d’aarde warmt ip, maar de wèreld verkilt.’ De klimaatopwarming laat ook Wannes Cappelle niet koud. Daarom laat hij zich graag veilen voor Klimaatzaak. Bied op dit privéconcert van de frontman van Het Zesde Metaal!

Dit mag je verwachten van het privéconcert van Wannes Cappelle:
Een akoestische set voor maximaal 40 personen
Op een overeen te komen datum in januari 2020 of het najaar 2020
Op jouw locatie: in je bedrijf, in je huiskamer, …

Opgelet! Dit concert kan enkel gehouden worden in besloten kring, waarbuiten er geen reclame voor gemaakt mag. Er mogen geen tickets voor verkocht worden.

Waarom dit goed doel?

Klimaatzaak is de rechtszaak waarbij iedereen wint.

Klimaatzaak vzw

Klimaatverandering triggert extreme weerfenomenen die ook in België schade toebrengen. In plaats van nu al daadkrachtig en toekomstgericht aan een fossielvrije samenleving te werken, blijft de politiek hier ter plaatse trappelen. Dat soort nalatigheid kan ons in de toekomst zuur opbreken, ook economisch.

Klimaatzaak stapt daarom, samen met meer dan 60.000 mede-eisers, naar de rechter.

De gelijkaardige rechtszaak van de stichting Urgenda in Nederland, werd gewonnen én in beroep bevestigd. De Nederlandse overheid werd daardoor verplicht om een doortastend klimaatbeleid op te stellen, om zo gevaarlijke klimaatverandering tegen te gaan. Klimaatzaak VZW wil hetzelfde in België realiseren.

klimaatzaak.be of via facebook.com/klimaatzaak

Bekijk dit goed doel