Een hart voor Reva

Ten voordele van Centrum voor Functionele Revalidatie vzw

Het Reva team verkoopt zelfgemaakte wenskaarten, gemaakt door onze Reva-vriendjes.

De opbrengsten zullen we gebruiken voor nieuw therapiemateriaal voor de kinderen en noodzakelijke verbouwingen aan ons centrum.

Eén pakje van 7 wenskaarten = 5 euro
(5 verschillende pakjes voorhanden)

Waarom dit goed doel?

Het Centrum Voor functionele Revalidatie is een vzw in Zelzate waar ongeveer 135 kinderen (van 0 tot 19 jaar) jaar terecht kunnen. Een geëngageerd team van logopedisten, ergotherapeuten, kinesitherapeuten en psychologen, zet zich in om de kinderen minstens tweemaal per week therapie te geven. Het gaat over kinderen met autisme, ADHD, taalproblemen, een vertraagde ontwikkeling, sociale en emotionele problemen,...

Centrum voor Functionele Revalidatie vzw

Het Centrum voor Functionele Revalidatie vzw geeft multidisciplinaire therapie aan kinderen met uiteenlopende problemen in hun ontwikkeling. Ongeveer 135 kinderen (van 0 tot 19 jaar) komen gemiddeld 2 x per week op therapie. Een enthousiast team van logopedisten, ergotherapeuten, kinesitherapeuten, maatschappelijk assistenten en psychologen blijven op zoek gaan naar de beste en steeds nieuwe manieren om deze kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Naast de inzet op welbevinden blijft het oog op integratie en inclusie in onze maatschappij een belangrijke doelstelling. Er wordt dan ook nauwgezet samengewerkt met de context van elk kind (ouders, brussen, scholen,...)

Bekijk dit goed doel