Een hart voor haar

Ten voordele van De Bakermat

Sandrine Lambert en ikzelf ontwierpen mooie gedichtenkaartjes die kunnen dienen als felicitatie na een geboorte. Het gedicht schreef ik toen ik zwanger was van mijn derde en jongste zoon. Na zijn geboorte maakte ik een zware postpartumdepressie door.

Daarom verkoop ik deze kaartjes met veel liefde ten voordele van De Bakermat vzw. Zij hebben het geld broodnodig om 'Club mama' verder te zetten, de groepsbegeleiding die ze dit jaar hebben opgestart dankzij onze actie van vorig jaar.

Waarom dit goed doel?

Deze organisatie heeft me 10 jaar geleden geweldig goed geholpen bij de start van de borstvoeding. Vorig jaar zijn ze, na onze actie van Een hart voor haar, gestart met een groepswerking voor mama's met psychische moeilijkheden in de periode na de bevalling. Dat initiatief wil ik blijven steunen.

De Bakermat

Bij expertisecentrum en vroedvrouwenpraktijk 'De Bakermat' zorgen we voor zoveel mogelijk (aanstaande) mama's en hun baby'tje, zowel tijdens als na de zwangerschap. En daar horen ook mama's met minder middelen bij. Want een goede start van het leven begint in de buik.

Bekijk dit goed doel