Een hart onder de riem door Knipoog Liedekerke

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Alle kinderen van onze school 'Knipoog Liedekerke' hebben een hartje gemaakt met een hartverwarmende boodschap. Deze hartjes worden op donderdag 17 oktober 2019 uitgedeeld aan alle kankerpatiënten in het OLV ziekenhuis van Aalst. Op deze manier zijn onze kinderen erg betrokken. Met de dag tegen Kanker willen we met z'n allen kankerpatiënten en hun naasten een hart onder de riem steken.

Omdat wij de actie ‘KOM OP TEGEN KANKER’ financieel willen steunen, plaatsen wij op donderdag 17 oktober 2019 en vrijdag 18 oktober 2019 een brievenbus in de vorm van een hart op onze speelplaats. Iedereen die wil kan hierin een vrijwillige bijdrage stoppen.

Waarom dit goed doel?

Om iedereen die geconfronteerd wordt met deze ziekte, een hart onder de riem te steken.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel