een dot van een haarknot

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

mijn haar is bijna 70 cm lang. ik had dit graag geschonken aan kom op tegen kanker zodat ze er een pruikje kunnen van maken voor iemand die haaruitval heeft na medicaties. Mijn kapper betaal ik wel zelf, maar... per knipbeweging van de schaar vraag ik 1 euro voor de warmste week! Geen flauw idee hoeveel keer een kapper knipt... maar hopelijk veel hé... en sponsors natuurlijk!!

Waarom dit goed doel?

als ik ooit er zélf mee geconfronteerd wordt dan heb ik tenminste al een inspanning gedaan om op zoek te gaan naar genezing

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel