Een concert van Noordkaap & rondleiding + diner in de AB

Ten voordele van Klimaatzaak vzw

In het kader van de Warmste Week pakken de oprichters en ambassadeurs van Klimaatzaak vzw uit met exclusieve veilingen! Dit is jouw kans op een écht unieke teambuilding of een originele uitstap met vrienden. Bieden kan tot 20 december 12u. Na de veiling contacteren we de winnaars om verder af te spreken.

Met deze veiling bieden we een concert van Noordkaap met blik achter de schermen van de AB aan.

Altijd al willen weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van de meest iconische cultuurtempel van ons land? Wel, dit is je kans! Klimaatzaak veilt een superexclusieve avond voor 15 personen op zaterdag 18 april 2020 in de Ancienne Belgique.

Zo ziet het programma eruit:
Rondleiding doorheen de AB (door directeur Marc Vrebos)
Diner in AB Café en Resto
Concert van Noordkaap (inclusief meet and greet)

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt iedereen na afloop ook een boek over de geschiedenis van de AB mee naar huis.

Waarom dit goed doel?

Klimaatzaak is de rechtszaak waarbij iedereen wint.

Klimaatzaak vzw

Klimaatverandering triggert extreme weerfenomenen die ook in België schade toebrengen. In plaats van nu al daadkrachtig en toekomstgericht aan een fossielvrije samenleving te werken, blijft de politiek hier ter plaatse trappelen. Dat soort nalatigheid kan ons in de toekomst zuur opbreken, ook economisch.

Klimaatzaak stapt daarom, samen met meer dan 60.000 mede-eisers, naar de rechter.

De gelijkaardige rechtszaak van de stichting Urgenda in Nederland, werd gewonnen én in beroep bevestigd. De Nederlandse overheid werd daardoor verplicht om een doortastend klimaatbeleid op te stellen, om zo gevaarlijke klimaatverandering tegen te gaan. Klimaatzaak VZW wil hetzelfde in België realiseren.

klimaatzaak.be of via facebook.com/klimaatzaak

Bekijk dit goed doel