Een compliment/wens in een doosje.

Ten voordele van Evy's Children Home

De kinderen knutselen een doosje met daarin een compliment/wens. Zo hebben ze een klein cadeautje voor onder de kerstboom. Deze cadeautjes gaan ze verkopen.
Een complimentje/wens kan je aan iedereen geven!

We vinden het ook leuk dat er een juf van onze school ons goede doel gaat bezoeken. Zij gaat samen met de weeskinderen knutselen en ze gaat met hen een uitstap doen.

Waarom dit goed doel?

Met de kinderen uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar hebben we voor dit doel gekozen. Dit omdat we kinderen uit Afrika willen steunen.

Evy's Children Home

EVY’S CHILDREN HOME is opgericht in 2015 om opvang, voeding, scholing en opvoeding te bieden aan weeskinderen en hen te begeleiden naar een betere toekomst. Op dit ogenblik vangen we 15 kinderen op in Kwale, in het zuiden van Kenia. Sommigen zijn weeskinderen, anderen zijn geplaatst door de overheid wegens hun schrijnende gezinssituatie. Ze worden begeleid door een team van 7 volwassenen. Die zorgen ervoor dat de kinderen naar school kunnen en proberen hen een warme thuis te geven. Van kokkin tot klusjesman, ieder heeft z’n taak en is onmisbaar. We zien dat de kinderen openbloeien. Ze leven, werken, eten en spelen samen. Een plezier om te zien hoe ze hun – soms vreselijke – situatie leren om te keren in een stralende glimlach.

Bekijk dit goed doel