Een centje

Ten voordele van Boven De Wolken

Een spaarpot plaatsen om geld in te doneren, van 0,01 cent tot ... euro

Waarom dit goed doel?

Op 5 januari is het 6 jaar geleden dat we zelf een sterrenkindje hebben gehad. Het lijkt nog of het gisteren was. Ik was 26 weken zwanger toen ik de Suikertest moest ondergaan. Wat bleek dat ons kleine meisje Lotte niet meer leefde. Geen hartslag en dan de mededeling jullie krijgen vandaag jullie kindje te zien maar moeten er hier direct ook afscheid van nemen. Niets erger dan een ouder die een kind moeten afgeven. Helaas bestond boven de wolken nog niet in Oostende en hebben we geen mooie foto’s. Sindsdien steunen we het doel elk jaar, kopen van kerstballen, lichtjes noem maar op. Dit jaar via de warmste week! Want alle ouders die dit meemaken verdienen een mooie herinnering aan wat er niet meer is.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel