een bloempje for life

Ten voordele van Covida - Maatschappelijke zetel

Via een bestelformulier kan je een keuze maken uit ons assortiment bloempjes. Na betaling ontvang je dan de bloem naar keuze. Bestellingen aanvragen kan ook via Paviljoen.3@covida.be

Verder kan je ons ook vinden op 2 markten in Maaseik en Bree voor de bloemenverkoop. Deze datums worden later bekend gemaakt.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn begeleidend personeel in de leefgroep P3 op Siemkensheuvel (Maaseik). Wij zetten ons in voor het welzijn van 10 minderjarige kinderen tussen 3 en 12 jaar oud. Via deze actie hopen wij wat extra geld in het laatje te brengen om deze kinderen leuke activiteiten aan te bieden.

Covida - Maatschappelijke zetel

Covida is een organisatie die zorg en begeleiding organiseert voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking.
We werken voor +-1150 mensen. We doen dit met +- 770 collega’s die meestal deeltijds werken.
*Covida is de nieuwe naam van een fusie-organisatie. Dienstencentrum Ter Engelen en Tevona fusioneerden op 1/1/2019.

Covida biedt een brede waaier aan van zorg voor kinderen en volwassenen met een beperking. Er is dagopvang, er zijn verblijfsmogelijkheden, er is ambulante zorg en er zijn mogelijkheden voor persoonlijke assistentie.

Het hoofdgebouw is in Maaseik. We hebben verder initiatieven in Bree, Hasselt, Dilsen, Maasmechelen, Genk, Riemst en Tongeren.

Bekijk dit goed doel