EDC Dance for Life 2019

Ten voordele van kleinVerhaal vzw

Elevation DanceCademy danst een ganse dag.
De docenten, leerlingen en enkele ouders van EDC organiseren een dag met dansworkshops voor jong en oud, van beginnende dansertjes tot advanced niveau.
Keuze uit ballet, jazz, tapdance, musical, Mommy & Me-les, hiphop, yoga, hedendaags, improvisatie en Fundance.
Alles met bewegen gaan we uitproberen die dag. De meest zotte workshops gaan we inrichten en vooral dansen en zweten voor het goede doel. Niet alleen onze EDC docenten geven workshops maar we richten ook enkele masterclasses met enkele inspirerende profs van binnen -en buitenland. Voor iedereen wat wils :-)
1 workshop kost 5 euro. Het volledige bedrag gaat integraal naar ons goed doel Klein Verhaal.
Van al dat dansen krijg je honger en dorst. En ook daar hebben we aangedacht. Er zal een Kerstmarkt zijn met een natje en een droogje, georganiseerd door de ouders en sympathisanten van de dansschool.
Kom mee dansen, shaken en schudden op zaterdag 21 december 2019 van 9u tot 23u.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn de dansschool Elevation DanceCademy uit Oostende en willen graag via onze EDC Dance For Life dit doel "Klein Verhaal" steunen. Zo steunen we een doel uit Oostende en kunnen we via onze actie ons uitleven via Kunst & Cultuur en iedereen warm maken om met ons mee te doen en er een onvergetelijke tijd van te maken.
Kunst aanbieden aan iedereen in Oostende en zo meer een samenhorigheid vinden.

kleinVerhaal vzw

kleinVerhaal vzw is een participatieve kunstpraktijk die tegen de achtergrond van havenstad Oostende een inspirerende ontmoetings- en creatieplek organiseert waar mensen vanuit alle geledingen van de maatschappij, inclusief de meest kwetsbaren, in de kunsten duiken.

kleinVerhaal gaat in zee met professionele, geëngageerde kunstenaars uit film en muziek voor open ateliers waarin een bonte mix van mensen met diverse achtergronden, culturen en leeftijden hun verbeelding vorm geven.

kleinVerhaal en Proper Strand Lopers slaan de handen in elkaar en ontwikkelen in de haven van Oostende een huis (O.666) waar circulaire economie, ondernemen en (strand)afval verzamelen (en de verwerking hiervan) centraal staan.

Bekijk dit goed doel