Ecopods, de strijd tegen wegwerp plastic

Ten voordele van Stichting Pelicano

Wij steunen de warmste week, jij toch ook? Samen met EcoPods gaan we de strijd aan tegen wegwerp plastic. Steun het milieu en het goede doel dankzij onze actie.
Elk pakketje EcoPods dat gekocht wordt in december, betalen wij integraal terug aan het goede doel.
Kijk snel op www.EcoPods.be/easylife

Waarom dit goed doel?

Omdat kinderen de toekomst zijn, willen wij ons steentje bijdragen. Elk kind heeft even veel recht op een gelijke kans in onze maatschappij.
Deze organisatie biedt een toekomstmogelijkheid voor deze kinderen en daar kunnen wij hen alleen maar in steunen.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creƫren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiƫle ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel