Eco notaboekjes ten voordele van de strijd tegen kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Onze collega en projectmanager Johan werd afgelopen zomer getroffen door pancreaskanker. Een diagnose die insloeg als een bom bij Buroform, familie en vrienden, maar bovenal bij zijn gezin die momenteel een zeer moeilijke periode doorstaat.

Om Johan een stevige steun in de rug te geven nemen wij deel aan De Warmste Week. We gingen meteen aan de slag en ontwierpen een A6-notaboekje dat te koop wordt aangeboden via onderstaande link.

Ieder van ons wordt vroeg of laat geconfronteerd met kanker, een verschrikkelijke ziekte, in welke vorm dan ook. Daarom is jullie steun zo belangrijk in onderzoek en ontwikkeling naar medicatie en zorg.
Dragen jullie ook je steentje bij?

Meer info vind je terug op onze website of surf naar www.komoptegenkanker.be

Waarom dit goed doel?

We kiezen als goede doel voor Kom op tegen Kanker, omdat onze fantastische collega onlangs getroffen werd door pancreaskanker. Hij is plots moeten stoppen met werken om aan een zeer zwaar traject te starten. Ondertussen onderging hij een zeer ingrijpende operatie en werd een bikkelharde chemoperiode opgestart. Via deze actie willen we onze collega een hart onder de riem steken en tonen dat we hem op alle mogelijke manieren willen steunen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel