Eccellenza for life

Ten voordele van Kinderkankerfonds

In het kader van Music for life van radiozender Stubru helpt Eccellenza samen met zijn 9 restaurants geld in te zamelen voor het goede doel.

Koop vandaag je cadeaubon in één van de Eccellenza restaurants: Salons Cortina Wevelgem, Avenue Madeleine Wevelgem, De Hoop Waregem, Huyze Gezelle Kuurne, Villa Kruiscalsyde Pittem, Cleen Scharduw St.-Eloois-Winkel, Klokhof Kortrijk, Kasteel d'Aertrycke Torhout en Het Koetshuys Torhout en Eccellenz schenkt 10% aan het kinderkankerfonds.

Waarom dit goed doel?

Iedereen wordt wel eens met kanker geconfronteerd en het raakt ons nog meer als dit kinderen zijn. De toekomst van de samenleving. Het zou een mooie zaak zijn mocht kinderen en bij uitbreiding niemand meer met deze ziekte te maken hebben.

Met vriendelijke groeten,
Eccellenza

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel