Eat for BOA

Ten voordele van Bouwgroep Ontwikkeling Aalst

Om het einde van het jaar goed in te zetten organiseren we reeds enkele jaren een eetfestijn bij de start van de kerstvakantie. Dit eetfestijn is enkel toegankelijk voor leerkrachten van het VTI.
Er wordt aperitief, hoofdgerecht en dessert voorzien. Daarnaast kunnen er ook plaatjes aangevraagd worden voor het goede doel.
Alle opbrengst gaat naar Bouwgroep Ontwikkeling Aalst.

Waarom dit goed doel?

Bouwgroep Ontwikkeling Aalst is meer dan 50 jaar geleden ontstaan vanuit het VTI te Aalst. Heel veel bouwgezellen hebben school gelopen (of lopen nog steeds school) op het VTI. Daarnaast mogen wij regelmatig gebruik maken van de infrastructuur van het VTI (bv. gebruik van de eetzaal voor eetfestijn/spaghettifestijn).
Sinds enkele jaren organiseren wij een eetfestijn om het einde van het jaar te vieren. Dit eetfestijn gaat door de vrijdag voor de kerstvakantie, enkel en alleen voor de leerkrachten van het VTI. De opbrengst gaat naar Bouwgroep Ontwikkeling Aalst. De leerkrachten vinden dit zo fijn dat ze er elk jaar opnieuw naar vragen.

Bouwgroep Ontwikkeling Aalst

Het organiseren van bouwkampen in het buitenland, voornamelijk Hongarije, om de levensomstandigheden van vooral Roma en kinderen te verbeteren. Daarbij is het de bedoeling jeugd, vanaf 16 jaar, een alternatieve vakantie aan te bieden. Door de deelnameprijs laag te houden willen we iedereen de kans geven om mee te gaan op bouwkamp.

Bekijk dit goed doel