EasyGin for Anvasport

Ten voordele van Anvasport VZW

Kom langs in één van onze 9 Easykit toonzalen en koop onze heerlijke EasyGin, samengesteld door onze medewerkers. Voor slechts 25€ kan je genieten van 500ml warmte!

Waarom dit goed doel?

Supporteren is de core bussines van Easykit, we zorgen er voor dat onze klanten zelf hun eigen verwarming, ventilatie en elektriciteit kunnen plaatsen. We supporteren als partner op het veldrijden en voetbal maar willen sport ook toegankelijk maken voor iedereen, ook mensen met een handicap. Daarom kiezen we voor ANVA sport, VZW ANVASPORT ( Anders Validen Sporten ) is een vereniging die zich inzet voor mensen met een motorische handicap.Ze proberen de mensen terug deel te laten nemen aan verschillende sporten, om zo terug hun sociale contacten op te bouwen en uit hun isolement te geraken.Prachtig initiatief!

Anvasport VZW

Anvasport is een vereniging die als doel heeft om mensen met een beperking, toch aan sport te laten doen. Met de overtuiging dat lichte sportieve activiteiten een gunstig effect hebben op de revalidatie en de integratie van deze doelgroep. Het doel is dus niet enkel aan sport te doen ter verbetering van de algemene conditie, maar ook om een betere integratie na te streven. Dikwijls is het deelnemen aan de Anvasport-activiteiten een beslissende stap in het bereiken van vernieuwd zelfvertrouwen, in het zoeken van nieuwe activiteiten en het opnieuw aanpakken van een job. Verschillende sporten zoals: skiën (zit- staand skiën, snowboarden, snowbike ), watersporten (zwemmen, waterskiën, duiken), fietsen-handbiken enz.

Bekijk dit goed doel