Eardh voor Dirk

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

In de periode rond het overlijden had zoon Briek (14j) voor zichzelf een ontwerp getekend waarbij hij “eardh” op een t-shirt wilde laten drukken. De “T” die je normaal moet schrijven had hij bewust vervangen door de ”D” van Dirk. T-shirts aan de man brengen leek ons praktisch niet echt haalbaar en daarom werd er gekozen om het logo op balpennen te printen.

De balpennen worden verkocht aan 5€ per stuk. Zonen Briek en Felix hopen uiteraard zo veel mogelijk balpennen te kunnen verkopen.

Waarom dit goed doel?

Dit jaar hebben wij in minder dan 3 maanden tijd Dirk (45j en papa van Briek en Felix) verloren als gevolg van de ziekte.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel