Duwtje in de rug aan Kinderwensouders

Ten voordele van Kinderwens VZW

Van november tot midden december zal er in samenwerking met Lambrecht Wijnen heerlijke wijn kunnen aangekocht worden aan democratische prijzen, ideaal voor de feestdagen. Deze wijn is niet te koop in de winkel.

De opbrengst zal naar de organisatie Kinderwens Expertisenetwerk gaan, zodat zij meer budget hebben om de mentale opvang van fertiliteitspati├źnten en alle kinderwensouders (ook adoptie, pleegzorg en zoveel meer) uit te bouwen.

Bij iedere diepe teleurstelling van een mislukte zwangerschapspoging (na een inseminatie/IVF-poging) dronk ik 's avonds met mijn man of met een vriendin een glas wijn en klonken we op het leven. Ook al had ik op dat moment gehoopt 9 maanden lang geen wijn te mogen drinken...

LATEN WE ALLE WENSOUDERS EEN HART ONDER DE RIEM STEKEN!

Waarom dit goed doel?

Sinds mei 2017 wensen wij graag een 2de kind. Ondertussen beginnen wij een 3de IVF-poging. Het traject van een vruchtbaarheidsbehandeling is zodanig zwaar geweest dat ikzelf en mijn man zeer diep hebben gezeten. Er is jammer te weinig gehoor naar de mentale kant van het verhaal binnen fertiliteit Shanti probeert met haar organisatie die kant te ondersteunen en neemt prachtige initiatieven daarvoor. Ik geloof erin dat wanneer de mentale kant beter zou ondersteund worden, sommige fertiliteitswegen misschien wel korter zouden geweest zijn. Ik wil me vanaf nu inzetten om deze vzw actief te steunen. Omdat ikzelf zo een slechte ervaring heb gehad... jammer genoeg.

Kinderwens VZW

1/6 koppels lijdt aan ongewilde kinderloosheid. Dit gegeven kan een diepgaande impact hebben op diverse aspecten van het leven van wensouders. Algemeen welbevinden, lichaamsbeleving, zelfbeeld, relatie en seksualiteit, werksituatie, sociaal leven, financieel draagvlak, geestelijke gezondheid enz. Kinderwens VZW geeft professionele steun en begeleiding aan mensen die zwanger willen worden, moeilijk zwanger worden, ongewild kinderloos zijn of zwangerschapsverlies doormaken.

Bekijk dit goed doel