Duurzame waterproducten verkopen voor Join for Water

Ten voordele van Join For Water (Protos vzw)

Dit jaar sponsoren we de Warmste Week in Kortrijk door de hele week aanwezig te zijn met onze Waterbar en -fonteinen. We delen gratis kraanwater uit aan onze bezoekers in een herbruikbare beker.

Kraanwater is gezond, lekker, betaalbaar én bovendien altijd beschikbaar. Maar bovenal is kraanwater vooral duurzaam. Wanneer je kraanwater drinkt stoot je 4x minder CO2 uit dan wanneer je flessenwater drinkt.

Voor de Warmste Week gaan we nog een stapje verder in ons duurzaam verhaal. We verkopen tijdens de Warmste Week aan onze Waterbar enkele duurzame waterproducten waarvan de opbrengst integraal naar Join for Water gaat! Zo verkopen we verschillende drinkbussen en een unieke thermos met onze beide logo’s in gegraveerd.

Waarom dit goed doel?

Kraanwater is gezond, lekker, betaalbaar én bovendien altijd beschikbaar. Helaas geldt dat niet voor meer dan 1 op 10 mensen die geen toegang hebben tot drinkwater terwijl dit een basisrecht is. Dit is één van de missies van Join for Water. Zij zetten zich ook in België in voor het verkleinen van de watervoetafdruk. Als waterbedrijf kunnen we alleen maar enthousiast zijn over hun missies en hen steunen.

Join For Water (Protos vzw)

Water is één van de belangrijkste thema’s van deze tijd. Join For Water is de enige ngo in België die zich voluit focust op water, en alles wat daar bij komt kijken.

Elk jaar krijgen tienduizenden mensen toegang tot duurzame oplossingen voor drinkwater, sanitair, hygiëne of water voor landbouw. In België zet Join For Water in op het verkleinen van de watervoetafdruk, want onze consumptie zet ook elders watervoorraden onder druk.

Bekijk dit goed doel

Video's