dsn for life

Ten voordele van ARIANE FONDS, ter bestrijding van leukemie

wij houden 2 acties op 2 verschillende data.
op 9/11 houden we een film avond van 2 voorstellingen. daarbij wordt eten en drinken verkocht waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.
op 30/11 organiseren we een dansmarathon waarbij de leerkrachten uit de dansschool zelf elk een halfuur lesgeven en waaraan iedereen kan meedoen.
we vragen bij alle twee onze acties een inkomprijs die integraal wordt geschonken aan het Ariane fonds.

Waarom dit goed doel?

mijn vader is gestorven aan leverkanker en ik wil me inzetten voor mensen die kanker hebben. speciaal voor jongeren die deze vorm van kanker hebben, niemand verdiend het om zo te worden afgetakeld. niemand verdiend om ziek te zijn want de gezondheid is het belangrijkste die er is.
ik heb mijn vader van struise man zien aftakelen naar iets totaal anders waar geen woorden voor zijn. ik vond het mijn plicht om dit te doen voor die mensen. ook is het ariane fonds een mooie organisatie omdat ze zorgen dat de onderzoekers extra gemotiveerd worden door onze hulp om hun onderzoek verder te zetten naar leukemie.

ARIANE FONDS, ter bestrijding van leukemie

Het Arianefonds zet zich om om fondsen te verzamelen, teneinde het onderzoek naar leukemie en bloedkankers te ondersteunen, er voor te zorgen dat onze onderzoekers over middelen kunnen beschikken om onze leukemiepatiënten beter te kunnen helpen in hun strijd tegen deze ziekte.
Het Arianefonds is de morele erfenis van Ariane, een beeldmooie vrouw van 22 jaar die haar strijd verloor omdat er geen mogelijkheden waren om haar te genezen.Daarom dit fonds

Bekijk dit goed doel

Video's