Druppelkot van KWB Schoonaarde

Ten voordele van Berrefonds VZW

Wij van KWB Schoonaarde nemen deel aan de jaarlijkse kersthappening georganiseerd door WMS. Het wordt weer een gezellige avond, ideaal om een jeneverke of glühwein te drinken en wat andere kraampjes te bezoeken.

Waarom dit goed doel?

De vrouw van één van ons organistie-team werkt met mensen van het Berrefonds. We proberen jaarlijks een ander doel te sponsoren en zo kwamen we dus bij hen terecht.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel