Druk op pauze voor de warmste week!

Ten voordele van Burn-Out.vlaanderen

Als voormalig burn-out patient en huidig student coaching met paarden, wil ik jou de kracht van paarden laten ontdekken.
Door even stil te staan, op de pauzeknop te duwen van het drukke dagelijkse leven met to-do lijstjes en deadlines, maken we tijd tijd voor ont-moeten. Vanuit deze ont-moeting en de kennismaking met de paarden kan er van alles ontstaan. Aan jou om dit te komen ontdekken!
Je bent van harte welkom!

OPGELET:
Plaatsen zijn beperkt, dus graag vooraf inschrijven.

Waarom dit goed doel?

Als voormalig burn-out patient heb ik gemerkt dat heel veel mensen en bedrijven nog geen enkel idee hebben van wat een burn-out precies inhoudt. Dit maakt dat ik regelmatig op onbegrip stootte. Ik heb dus van op de eerste rij het taboe kunnen ervaren dat er nog steeds rust op burn out.
Ik had het geluk dat ik via mijn huisdokter terecht ben gekomen bij een goede burn-out coach, waardoor mijn herstelproces goed is verlopen en ik al na een 4-tal maanden terug aan de slag kan. Een coach is echter niet goedkoop en daardoor niet voor iedereen bereikbaar.
Gezien mijn eigen ervaring met de positieve effecten van burn-out coaching, vind ik dat dit voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. VZW Burn-Out draagt hier een steentje aan bij en maakt dit thema bovendien bespreekbaar, vandaar mijn keuze.

Burn-Out.vlaanderen

Vzw Burn-Out.vlaanderen zet zich in voor het meer bespreekbaar maken van burn-out in de maatschappij. De vzw informeert en sensibiliseert rond burn-out problematiek en inspireert mensen belangeloos via online en offline ontmoetingen richting een duurzaam herstel uit burn-out. Wij zoeken financiƫle steun om mensen in financiƫle moeilijkheden een erkend en professioneel burn-out coachingstraject aan te bieden en te laten deelnemen aan diverse activiteiten die bevorderlijk zijn voor herstel.

Bekijk dit goed doel