DRU YOGA FOR LIFE

Ten voordele van Berkenhof vzw

Tijdens een Dru yogales doen we allerlei oefeningen om de spieren en de wervelkolom te activeren en eventuele blokkades in het lichaam los te maken.
We werken met een bewuste ademhaling die de fysieke inspanningen ondersteunt en we sluiten de les af met een diepe ontspanning.

Waarom dit goed doel?

Ik werk zelf al geruime tijd in Berkenhof.. Er wordt goed werk verricht en alle kleine beetjes dragen ertoe bij om voor onze mensen een fijne woon- en werkplek te creëren.

Berkenhof vzw

Vzw Berkenhof biedt ondersteuning aan volwassen personen met een verstandelijke beperking vanuit verschillende zorgafdelingen nl. een dagcentrum, drie woonvormen en begeleiding aan huis. In ons dagcentrum bieden we arbeids- en bezigheidsgerichte activiteiten. Gaande van Semi-Industrieel Werk en een Crea-atelier,… tot een Belevingsatelier. Ook bewegingsactiviteiten en een daguitstap behoren tot ons aanbod. In onze woonvoorziening ligt de nadruk meer op het dagelijkse woon- en leefgebeuren. Het aanbod van onze begeleiding aan huis focust zich vooral op het zoeken naar een zinvolle dagbesteding voor een volwassene met een verstandelijke beperking en daarnaast eventueel andere belangrijke thema’s zoals zelfredzaamheid, sociale contacten, etc.

Bekijk dit goed doel