Drop je rostjes in de pot!

Ten voordele van Te Gek!?

In de slagerij van mijn ouders staat er een grote pot waar al onze klanten hun rostjes in kwijt kunnen.
Alsook verkopen we pompoensoep waar er per verkochte Liter een bedrag integraal naar ons gekozen goede doel gaat!

Waarom dit goed doel?

Ik ben Charlotte Van Boven, 24 jaar.
Al heel mijn leven heb ik al een minderwaardigheids gevoel. Door tegenslag de afgelopen jaren strijd ik al meer dan een jaar met een depressie.
Ik heb soms betere dagen, maar nog altijd heel veel slechte dagen. Wij leven nog steeds in een maatschappij waar depressie taboe is en meteen overdreven of gek genoemd wordt. Maar wat vele niet weten is dat het een echte hel is om elke dag met die zwarte strijd in je hoofd te vechten.
Daarom wil ik dat dit bespreekbaar kan worden en mensen écht geholpen worden.

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel