Droomgeluk

Ten voordele van Pleegzorg Oost-Vlaanderen

We organiseren een grootouderfeest rond droomgeluk. Waar word ik gelukkig van? We organiseren naast een optreden ook een veiling van kunstwerken gemaakt door de kleuters. De opbrengst van de veiling schenken we aan pleegzorg Oost-Vlaanderen omdat er verschillende pleegkinderen bij ons school lopen.

Waarom dit goed doel?

Omdat er verschillende pleegkinderen school lopen in onze school.

Pleegzorg Oost-Vlaanderen

Pleegzorg Oost-Vlaanderen begeleidt gezinnen die kinderen met een moeilijke thuissituatie of volwassenen met een beperking in hun gezin opvangen.

Ouders blijven een belangrijke rol spelen in het leven van hun kind. Om het mogelijk te maken dat ouders en kinderen elkaar blijven zien, hebben we op vijf locaties in Oost-Vlaanderen een ruimte ingericht als bezoekruimte: gezellig gemeubileerd, met een tuin, met speelgoed en de mogelijkheid om samen iets te eten… De begeleiding van de bezoekersruimte wordt grotendeels gedragen door vrijwilligers. Met uw bijdrage zal de nieuwe bezoekersruimte in Aalst zo kindvriendelijk en huiselijk mogelijk ingericht worden. We voorzien speelgoed voor alle leeftijden en ouders kunnen er ook iets klaarmaken voor hun kinderen. Alle steun is welkom en wordt goed besteed.

Bekijk dit goed doel