Drive For Life

Ten voordele van MOEDERS VOOR MOEDERS

AutoSelections
Voor Moeders en kinderen
Via deze weg dragen wij graag ons steentje bij.
Bij elke wagen die verkocht wordt tussen 24 november en 24 december zullen wij 100 euro schenken aan moeders voor moeders.
Via deze actie hopen wij deze moeder harten extra te verwarmen!

Waarom dit goed doel?

Waarom sommige mensen het geluk hebben gekregen om geboren te worden, en alle kansen hebben gehad om zich te kunnen ontplooien in hun leven. En andere mensen niet? Daar hebben we geen antwoord op. Het zijn moeders en kinderen juist zoals wij met dezelfde capaciteiten en dezelfde verlangens, dezelfde inzet en liefde voor hun gezin. Alleen hebben deze moeders en kinderen niet dezelfde kansen.

Vandaar worden onze harten warm voor deze moeders en kinderen en steunen we hen graag.

MOEDERS VOOR MOEDERS

Directe materiƫle basishulp voor kinderen tem 12 jaar van gezinnen die in armoede leven. De hulp omvat kinderkleding en schoentjes, speelgoed met verjaardag of Sinterklaas, alles van babymateriaal, gevulde boekentas voor school, wekelijkse voedselpakketten, maandelijkse verzorgingspakketten, bed- en badlinnen. Verder hebben mama's de mogelijkheid om hun baby en peuters een badje en maaltijd te geven en er is een tijdelijke opvang voorzien voor de kinderen die meekomen. Een radeloze moeder, die geen andere oplossing ziet, kan bij ons terecht om anoniem haar kindje achter te laten in het vondelingenluik. De vzw ontvangt geen subsidies, maar financiert zijn werking 100 % dank zij giften. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Alles wat verdeeld wordt is geschonken door gezinnen en bedrijven.

Bekijk dit goed doel